ARER TAKVÅRD

Specialister inom taktvätt och takmålning!

Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom takvård och underhåll, och vi har hjälpt tusentals kunder att återuppliva och skydda sina tak. Med vårt erfarna team av specialister och vår passion för att leverera högkvalitativa resultat är vi det självklara valet när det kommer till att ta hand om ditt tak.

Skydda ditt tak och förläng dess livslängd
med taktvätt och takmålning!

Ett välunderhållet tak är inte bara estetiskt tilltalande, det spelar också en avgörande roll för att skydda ditt hem eller företag från de påfrestningar som naturen kan utsätta det för. Genom att investera i regelbunden taktvätt och takmålning kan du förlänga takets livslängd och undvika kostsamma reparationer på lång sikt.

tak-företak-after
Arer takvård

Taktvätt

För att säkerställa att ditt tak fortsätter att skydda ditt hem under lång tid är det viktigt att ge det lite extra kärlek och uppmärksamhet några gånger om året. På JoniTak är vi specialister på taktvätt och vi hjälper dig gärna att utföra denna viktiga åtgärd. En taktvätt, följt av en mossbehandling för hela taket, kan faktiskt förlänga takets livslängd på två viktiga sätt.

För det första undviker du frostsprängningar som kan uppstå när fukt samlas i smuts och sediment som ackumulerats på taket. Genom att rengöra taket regelbundet kan du eliminera denna risk och undvika potentiellt dyra reparationer längre fram. Det är som att ge ditt tak en försäkring mot frostskador.

För det andra förlänger du helt enkelt takets totala livslängd. Ett smutsigt tak slits snabbare än ett rent tak. Precis som en bil behöver taket också regelbunden tvätt för att behålla sin funktion och skönhet. Betong- och tegeltak behåller fukt längre, vilket ökar risken för frostsprängningar avsevärt. Om sprickor uppstår och vatten börjar läcka in kan det orsaka allvarliga skador på undertaket.

Så låt oss ta hand om ditt tak och ge det den vård det förtjänar. Kontakta oss på Arer takvård för att boka en taktvätt och låt oss hjälpa dig att förlänga takets livslängd samtidigt som du skyddar ditt hem från eventuella takrelaterade problem. Med vårt erfarna team och professionella service kan du vara säker på att ditt tak är i trygga händer.

Arer takvård

Takmålning

Hos Arer Takvård  har vi utvecklat en speciell metod för att ge nytt liv åt dina gamla takpannor. Genom vår takrenoveringsmetod utför vi en omfattande process som inkluderar rengöring, försegling och målning av takpannorna.

Vi använder en högkvalitativ färg som speciellt framtagits för att klara av Skandinaviens tuffa klimat. Det bästa är att vår färg är vattenbaserad, vilket gör den miljövänlig och skonsam mot naturen. När vi rengör taket använder vi endast rent vatten med vår specialdesignade högtrycksutrustning och undviker helt användning av miljöskadliga kemikalier. Därefter förseglar vi taket noggrant innan vi avslutar med målning.

En extra fördel är att du vid målningen har möjlighet att byta färg på ditt tak. Så du kan ge ditt hem en fräsch och uppdaterad look samtidigt som du skyddar taket från fukt och smuts under många år framöver.

Vi erbjuder en kostnadsfri offert där vi anpassar lösningen efter dina specifika behov och takets skick. Kontakta oss idag så att vi kan ge dig en detaljerad offert och hjälpa dig att återuppliva ditt tak. Med Arer Takvård takrenoveringsmetod kan du vara säker på att du får ett tak som ser ut och fungerar som nytt igen.