ARER TAKVÅRD

TAKRENOVERING - Säkra ditt tak och undvik kostsamma skador

Vi på Arer Takvård är din pålitliga och erfarna partner när det gäller takrenovering. Vi har omfattande erfarenhet av att renovera tak för både privatpersoner, företag och bostadsföreningar.

Med vår expertis och omsorgsfulla arbetsmetoder kan du känna dig trygg med att ditt tak är i de bästa händerna.

Takrenovering

Totalrenovering av Tak

Takomläggning

Vi utför takomläggning av tegel, betong, plåt- eller papptak

Taksäkerhet

Vi installerar takbryggor, glidskydd, snörasskydd & m.m.

Är du behov av en takrenovering i Ängelholm?

Ett välskött tak är avgörande för att skydda ditt hem eller företag från naturens påfrestningar. För att undvika omfattande takrenoveringar i framtiden är det viktigt att regelbundet ge ditt tak en noggrann översyn. Genom att konsultera experter inom takrenovering kan du undvika potentiella problem och onödigt höga kostnader.

Vi erbjuder kostnadsfria offertförslag som är skräddarsydda för ditt unika tak. Kontakta oss idag för att få en offert på den bästa lösningen för just dig och ditt tak. Vi ser fram emot att hjälpa dig att bevara och förnya taket, samtidigt som vi minskar risken för framtida skador och kostsamma reparationer.

Därför bör du renovera ditt tak innan det är försent!

En takrenovering är en klok investering som hjälper er spara in pengar på sikt. Många väljer att vänta tills det är försent och exempelvis dyra vattenskador kan uppkomma. Genom kostnadsbesparande och effektiva arbetsmetoder kan Takläggaren renovera ert tak för bra pris.

Genom att renovera taket kan du höja värdet på hela fastigheten. Förutom att det är de första man ser från gatan så ger även en högre värdering vid försäljning desto närmare renoveringen var. Våra takmontörer hjälper er hitta genomtänka lösningar och tar fram en takrenovering som passar just er.

I en fasadtvätt ingår alltid rengöring av själva fasaden. Vill du även ha takutsprång, takfot, vindskivor, balkong eller balkongräcke tvättat? Då är det viktigt att du i förväg meddelar oss detta.

Vill du ge ditt hus ett lyft så bör du alltid första kika på taket. Taket utsätts dagligen för väder, rusk och slits ut med åren. Det kan även bildas mossa och andra beläggningar. Genom en renovering kan ditt hus höja blickar i området.

ARER TAKVÅRD

Garantier och ROT-avdrag för din takrenovering

Njut av extra trygghet och förmåner med vårt företag som erbjuder omfattande garantier och möjlighet till ROT-avdrag för din takrenovering.

Maximera värdet på ditt hem med en professionell takrenovering

En takrenovering kan inte bara förbättra utseendet och funktionen hos ditt tak, utan det kan också öka värdet på ditt hus och göra det mer attraktivt på marknaden.

Behöriga

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Snabb service

Vi återkommer till dig så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Hur vet man att det är dags en Takrenovering?

Vanliga varningstecken att hålla utkik för

  • Det bildas mossa och andra beläggningar på taket. Om ni har haft smuts för länge på taket så bildas det fukt som skadar taket och läkten.
  • Det läcker in i vinden eller andra rum. Helst vill man renovera innan detta sker för att undvika dyra renoveringskostnader.
  • Ni hittar fuktfläckar på underlagsmaterial eller på vinden.
  • Ni kan se trasiga takpannor.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takprojekt

Om ni är intresserade så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss så vi kan komma ut och titta på ditt tak kostnadsfritt.

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning.

Vad kostar det att renovera taket?

Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

Hur ofta bör man se över taket?

Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år.

Behöver man ha en takstege installerad på taket?

Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Är takomläggningar ROT-berättigade?

Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering