Arer takvård

Din pålitliga partner för professionell takläggning

Arer Takvård är experter inom takläggning och erbjuder en omfattande och pålitlig tjänst för att säkerställa att ditt tak är i bästa möjliga skick. Vi förstår att ditt tak är en viktig investering som skyddar ditt hem eller företag, och vi är dedikerade att leverera högkvalitativt arbete och överträffa dina förväntningar.

Takläggning från Arer Takvård

När du väljer Arer Takvård för din takläggning kan du vara säker på att du får en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov och förväntningar. Vi tar oss tid att förstå dina önskemål och genomför en grundlig takinspektion för att bedöma skick och eventuella behov av reparation eller ersättning.

Vi erbjuder ett brett utbud av takmaterial och stilar för att matcha din personliga smak och husets arkitektur. Oavsett om du föredrar klassiska tegelpannor, moderna plåttak eller energieffektiva taklösningar, har vi expertisen och erfarenheten för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi sätter alltid kundens tillfredsställelse i fokus och strävar efter att leverera takläggning av högsta standard. Vårt team av skickliga hantverkare arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att ditt tak blir perfekt installerat och tätt från start till slut.

takläggning föreTiled-roof-before-and-after-restoration-2-1024x384

Undrar du något kring takläggning?

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Vi förstår vikten av att investera i ett pålitligt tak som skyddar ditt hem och dina tillhörigheter mot väder och vind. Med Arer Takvård kan du vara trygg i vetskapen om att du får en hållbar taklösning som kommer att stå emot elementens påfrestningar under lång tid framöver.

Ja, det går mycket bra att göra.

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

I en fasadtvätt ingår alltid rengöring av själva fasaden. Vill du även ha takutsprång, takfot, vindskivor, balkong eller balkongräcke tvättat? Då är det viktigt att du i förväg meddelar oss detta.

Om du redan från marken kan se att taket ser risigt ut, är det troligt att det behöver läggas om. Detsamma gäller om du märkt att det läcker in. Om du är osäker över takets kvalitet kan du anlita en fackman som kommer och tittar över taket och låter dig veta vad som är lämpligt att göra.

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in, men professionella takläggare ser alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut.

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

Övriga delar av huset kan ta skada, vilket kan leda till att det blir nödvändigt med en omfattande renovering. I vissa fall kan även fasaden ta skada av att taket läcker. Ett läckande tak kan också leda till mögelbildning, vilket i värsta fall kan leda till dålig lukt och hälsoproblem för de som bor och vistas i huset.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert

Låt oss ta hand om ditt takläggningsprojekt och förvandla ditt hem med en ny, vackert utformad och pålitlig takkonstruktion. Arer Takvård – din partner för takläggning i världsklass.