Fasad tvätt

Villor, småhus, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter

Ta hand om fastighetens ansikte utåt med professionell fasadtvätt till fastpris. 

Effektiv & skonsam rengöring

Snabb hjälp till fastpris

Endast miljökända medel

Förlänger livslängden på fasaden

Arer Takvård

Få en ren och snygg husfasad med vår professionella fasadtvätt till fast pris!

Din fastighets ansikte utåt förtjänar att tas om hand, och en ren och välvårdad husfasad spelar en avgörande roll både estetiskt och funktionellt. Utöver det visuella värdet kan alger, smuts och mossa på fasaden också påverka ytskiktets livslängd och i värsta fall hela fastighetens struktur. Så varför slösa tid och energi på att försöka tvätta huset själv med ineffektiva mögeltvättprodukter och liknande?

Lita istället på oss för att utföra en ordentlig, säker och förebyggande fasadtvätt. Vi erbjuder professionell service till ett fast pris för att säkerställa att din fasad återfår sin tidigare glans. Vår erfarna personal och specialutrustning kommer att ta bort alger, smuts och mossa noggrant och effektivt.

Genom att investera i vår professionella fasadtvätt kan du skydda och förlänga livslängden på ditt fasadytskikt samtidigt som du förbättrar fastighetens utseende. Du kan lita på oss för att utföra arbetet på ett säkert sätt och ge dig en resultat som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att få mer information och boka din professionella fasadtvätt till fast pris. Låt oss ta hand om ditt hus och se till att din fasad strålar som ny igen.

fasadtvätt förefasadtvätt efter

Njut av en ren fasad till fast pris - inklusive moms efter ROT-avdrag!

Vi på Arer Takvård strävar alltid efter att erbjuda våra kunder tydlighet och fasta priser. För villafastigheter, radhus och småhus har vi satt upp följande priser för fasadtvätt, som inkluderar moms efter ROT-avdrag. Betalning sker enkelt via Swish (endast för privatpersoner).

Enplanshus

Professionell fasadtvätt av enplanshus.

SEK 7 000 /kr
 • Fri besiktning & kontroll
 • 100% garanti
 • Effektiv & skonsam rengöring

Tvåplanshus

Professionell fasadtvätt av tvåplanshus.

SEK 11 000 /kr
 • Fri besiktning & kontroll
 • 100% garanti
 • Effektiv & skonsam rengöring

Bostadsrättsförening

Fasadtvätt av bostadsrättsförening.

SEK 25 000 /kr
 • Fri besiktning & kontroll
 • 100% garanti
 • Effektiv & skonsam rengöring

Trygghet & kvalitet

Arer Takvård är ett serviceföretag med fokus på personligt bemötande och kvalitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. Vi jobbar bara med vår egen personal vilket gör att vi har full kontroll över arbetssätt och utförande vid varje uppdrag. Med vår långa branscherfarenhet och gedigna kunskap ser vi till att utföra jobbet på bästa sätt och inom förutbestämd tidsplan.

Vi är en pålitlig partner som erbjuder trygghet och kvalitet i alla våra uppdrag.

Gratis besiktning och kontroll - Vi hjälper dig att fatta rätt beslut för din fasadtvätt!

Innan vi påbörjar arbetet med att tvätta din fasad, genomför vi en kostnadsfri besiktning och kontroll för att säkerställa att vi kan utföra rengöringen på ett effektivt och säkert sätt.

Vår kostnadsfria kontroll innebär att du inte debiteras, även om vi avråder från att utföra rengöringen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga råd och service.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria besiktning och kontroll. Vi ser fram emot att hjälpa dig att fatta rätt beslut för din fasadtvätt och återfå en ren och strålande fasad!

Färg, omgivning och väderstreck påverkar hur ofta du bör tvätta din husfasad. Nyare premiumfärger kan klara sig i tio år utan rengöring, medan en äldre träfasad kan behöva tvättas vart tredje år. Ett tips är att själv årligen kontrollera hur mycket smuts och alger som har tillkommit.

Fasadtvätt innebär att mekaniskt eller kemiskt rengöra, tvätta och behandla en fasad. Vi gör alltid en besiktning av huset i förväg för att välja den metod som ger bäst resultat.

I en fasadtvätt ingår alltid rengöring av själva fasaden. Vill du även ha takutsprång, takfot, vindskivor, balkong eller balkongräcke tvättat? Då är det viktigt att du i förväg meddelar oss detta.

Vi använder den metod som är bäst lämpad för att tvätta din husfasad.

 • Stenfasader tvättas oftast med hetvattenhögtryck med en reverserande dysa.
 • Målade träfasader tvättas normalt  med hetvattenhögtryck alt med vattengenomlöpande borstar av polypropylen och polyester. Rena träytor (omålade) träplankor tvättas med borstar.
 • För putsade fasader är antingen ultrarent vatten eller kemikalierengöring följt av en spolning med varmt vatten vanligast.

Kontakta oss

Ready to Work Together? Build a project with us!